HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2012.08.11. 16:41 *Puszedli*

Egészségedre!

Címkék: sziget pálinka rézangyal koccintás

mail_google_com_1344696184.jpg_226x150

Rajongók, pálinkakedvelők, kíváncsiskodók, külföldiek és magyarok egyaránt beálltak abba a sorba, amelyet a Compact Disco indított el péntek este a SZIGET-en, a Magashegyi Underground, valamint a Maszkura és Tücsökraj tagjaival együtt. A feladat nem volt más, mint egy pohár Rézangyal pálinkával a kézben élőláncot alkotni, és koccintani a szomszéddal. A kísérlet sikerült, a zenekarok bebizonyították, hogy a boldogság koccintással terjed: miután mindenki megitta a pálinkáját, boldogabban ment bulizni.

A sort a Compact Disco énekese Valkó Csaba kezdte meg, majd kollegája Begi folytatta. Csaba arcát elnézve felmerül a kérdés , hogy a nagy melegben egy kissé megborult-e tőle , vagy , csak nem sikerült belefutni egy karcos szilvába ?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr84707149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása