HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2012.07.19. 14:00 *Puszedli*

Fesztiválszerelmem : Balaton Sound 2012 Zamárdi

Címkék: balaton fesztivál sound zamárdi fütyülős rézangyal fesztiválszerelmem

Imádom a magyar tengert , szeretem a tuc-tuc zenét , ezért számomra nem kérdés, hogy ha tudok lemegyek Zamárdiba a Balaton Soundra. Idén sajnos csak egy napra jutottam le, de az ahhoz elég volt, hogy feltérképezzem a pálinka-sör-cider-étel fantasztikus négyesét.

A Heineken volta főszponzor, ebből adódóan kizárólagosan csak az ő sörei folyhatnak a csapokon. A sör hideg volt, de az íze csak nyomokban hasonlított ahhoz, amit eddig kóstoltam.

Cider idén egy hatalmas szeletett hasított ki a fesztiválbizniszből. A nagyszínpad közelében felállított fedett sátor hatalmas Strongbow feliratát talán még a tihanyi apátságból is látni lehetett. A márka ismertségén sokat segített az a hatalmas mennyiségű reklámkalap, melyet kb. minden harmadik fesztiválozó kobakján virított.

És akkor térjünk a blog fő témájára, a pálinkára. Rézangyal és a Fütyülős képviseltette magát.
A Fütyülős egy nagyon színes és vidám házikóval várta a fesztiválozókat. A fesztivál alatt többször jelentkezett limonádés akcióval. Limonádébárban Fütyülős limonádét lehetett venni, melyet egy kisebb vödörben, seregnyi jégkockával és több, színes jégkockával szervíroztak. Péntek délután, az első koncert előtt megadta a kellő lendületet.

moto_0195.jpg

A Rézangyal más eset. Ő volt a "komolyabb" versenyző. Egy kocsiból mérték az italt, meglepetésre, a pultosok a szokásos "melyiket ajánlod" kérdésre nem mézeset mondott. Lehet, hogy a pultos ért a pálinkákhoz ?
Elsőnek megkóstoltam az Év Barackpálinkáját. Üde, gyümölcsös illata egyből lenyűgözött. Lehet, hogy tudnak ezek a főzdék valamit ? Íze kellemes, nem kaparó, a végén hozza az elvárt lekvárt. Második körben az 55%-os meggyet kóstoltam. Fogyasztható volt, a barack által megnyitott új dimenziókat azonban nem tudta előcsalogatni. Nem életem meggye, az biztos.

moto_0196.jpg

Folyt.köv. hamarosan.

UI.: A képeket mobiltelefonnal fotóztam, és természetesen saját mind :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr444661563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása