A Macaron Fesztivál után a Budai Várba is érkeznek a népszerű kissütemények, méghozzá különféle ízesítésben. A népszerű francia sütemények készítője barack-, kökény-, birs-, ágyas málna- és szilvapálinkákkal „fűszerezi” a finomságokat, amelyekbe mint kiderült, Rézangyal, Márton és lányai, valamint Békési párlatok kerülnek.
„A Macaron Fesztiválon a pálinkás sütemények fogytak a leginkább, így kibővítjük az alkoholos kínálatunkat. De, aki mást próbálna, annak készülünk kávés, lime-os macaronokkal is" - mondta Mónus Anikó a Konyha-szigetek főzőiskola tulajdonosa, aki külön felhívta a figyelmet arra, hogy az édességekek gluténmentesek.
A mini finomság egyébként két napig készül, mindegyik darab kézzel. A tésztájába mandula és porcukor kerül, ez adja a tartását és az édes ízét, amely a töltelékkel együtt kap harmonikus ízt.
Kedves Olvasók ! Kóstolták már