HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2011.12.06. 14:40 *Puszedli*

Karácsonyi vásár Budapesten - Bazilika és környéke

Címkék: pálinka vásár advent bazilika karácsonyi hellókarácsony mangalica

Idén is megnyitott a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren. Érdekesség, hogy idén nagyobb területen, Gödörtől egészen a Bazilikáig várják a kezművesek és vendéglátósok az érdeklődőket. A megszokott minőségi kézműves portékákon át a forraltboros pultokon kívűl számtalan minőségi pálinkát is áruló házikót is találhatunk. Érdemes az expediciós túránkat a Szent István Bazilika felől megkezdeni, hiszen itt egyből négy különböző pálinkát kóstolhatunk meg.

Közös tető alatt, egymás mellett megtalálható a Pajor és Árpád pálinka. Mellettük egy pecsenyés szintén árul pálinkát. Külön házikóval van kint a Mattheus Pálinka is, melyet a házon lévő hatalmas molinóról könnyen meg lehet találni. Melegen ajánlom -szó szerint- az eperbort, mely könnyű, gyümölcsös ízével azonnal megbabonázott. Akik enni is szeretnek az ilyen vásárokon, örülhetnek, hiszem a megszokott fesztiválételek langalló-tócsni-kürtős kalács trimuvirátuson kívül megjelenet a chipses kocsi is, ahol meglepő módon frissen sütött ízletes burgonychipset ehetünk a már megszoktt horror áron.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr233442355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolli · http://soromok.blog.hu/ 2011.12.06. 15:06:40

Milyen pálinkákat kóstoltál, és hogy ízlettek? hiányoznak nekem a leírások a kóstoltakról.

*Puszedli* · http://palinkaszerelmem.blog.hu 2011.12.06. 17:58:01

@Rolli: Türelem . Hamarosan jövök a következő posttal és abban olvashattok kóstolásról is.
süti beállítások módosítása