HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2011.09.08. 09:57 *Puszedli*

Hétvégi programajánló : Irány a folyók városa Győr !

Lassan nem múlhat el hétévége egy valamirevaló pálinkafesztivál nélkül.
Ezen a héten győri Széchenyi teret kell a pálinkák szerelmeseinek célbavenniük. Kultúrális programajánló következik : Az idén már negyedik alkalommal jelentkező fesztivált a helyi Hagyományok Háza szervezi, ezáltal a pálinkás jókedvhez a kiváló talpalávaló is garantálva lesz. a hérom nap tematikájában elkülönül, de mégis lesz közös kapocs :pálinka és a zene szeretete. 
Pénteken csángó vigadalom lesz táncházzal, szombaton kalotaszegi muzsikák lesznek csűrdöngölős táncházzal, majd vasárnap a pálinkaverseny díjátadó után ismét a muzsikáé a főszerep.

Mivel a zene és az alkohol kézenfogva jár egymással, és ez egy pálinkablog megemlíteném a kiállítókat : Árpád Pálinka, Bolyhos, Brill Pálinkaház, Csalló Pálinka Manufaktúra Kft, Etyeki Czimeres Pálinka, Gusto Pálinkák, Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft, Márkházi Pálinka, Nobilis Pálinkák, Pannonhalmi Pálinkárium, Savanya Pálinkaház, végül a Téti Pálinkafőzde Kft.

Aki teheti látogasson el, hiszen az idő is szép lesz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr203210838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moriczka 2011.11.18. 23:02:03

Győr a FOLYÓK VÁROSA, a VIZEK VÁROSA TATA...:P:D Ugye,Olivia?:D

*Puszedli* · http://palinkaszerelmem.blog.hu 2011.11.21. 09:06:51

@moriczka: Köszönöm az észrevételt, javítottam. Üdv : P.
süti beállítások módosítása