HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2012.06.20. 17:00 *Puszedli*

Hétvégi programajánló : Kézműves Sörök és Pálinkák Fesztiválja, Hegykő

Címkék: sör fesztivál pálinka szicsek hegykő termálvíz gyulai téti

sor_palinka_fesztival_20120611.jpg

A Fertő-Hanság Nemzeti Park mellett egy kedves kis falu, Hegykő mert nagyot álmodni : pici falu létére pálinka- és sörfesztiválnak ad otthont a hétvégén. Ki mondta, hogy fesztiválozni csak a városban lehet ? Kikapcsolódni , kitörni a hétköznapok taposómalmából , új élményekkel feltöltődni a friss levegőn lehet igazán. A pálinkázásra és az újjászületésre kiváló hely Hegykő, mely miután összehasonlítottuk a különböző pálinkákat a felfrissülésről messze földön híres sókoncetrátumú termálvizével gondoskodik.

A fesztiválon az alábbi főzdék gondoskodnak a pálinkás jóreggeltről:

Szicsek Pálinkafőzde, Tiszaföldvár
Gyulai Pálinka Manufaktúra, Gyula
Téti Pálinkafőzde

Pálinka mellett persze érdemes a frissen csapolt söröket is megkóstolni. Igazi különlegességet csapol a Jászdózsai Köleses és persze jelen lesz a megye büszkesége a Bors Serfőzde is, mely egyebek mellett arról híres, hogy söreiben megelevenedik Robin Hood a tolvajok fejedelmének története.

Persze enni is kell valamit, a fesztiválozókat várják a helyben  készülő ételekkel a hegykői éttermek, míg a jó hangulatról a színpadon fellépő zenészek, táncosok gondoskodnak. És hogy a fociról se maradjunk le , a fesztivál helyszínén kivetítőről tekinthetjük meg a labdarúgó EB negyeddöntőit.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr964596932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása