HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2012.05.15. 09:50 *Puszedli*

Visszatekintő -VII. Budapesti Pálinkafesztivál

"Négy nap alatt több mint húszezerezer látogatót fogadott a VII. Budapesti Pálinkafesztivál, amely a Budai Vár Hunyadi és Oroszlános udvarában 25 kiállítóval és közel 400 pálinkával várta a vendégeket. A gasztronómiai rendezvény főszereplői, a barackpárlatok, a barackos ételek, barackpálinkával töltött macaronok, na és persze az Év Barackpálinkája voltak. A 11 főzde prémiumpárlatainak blendje elnyerte a közönség tetszését: közel félezer sorszámozott palack fogyott belőle." Így összegzi a szervező.

 

A blogger ezzel szemben :

Péntek kora délután látogattam ki a fesztiválra. A helyszín nagyságához képest kevesen voltak, sokan inkább csak lézengtek. Masszívabb embercsoportosultást csak a szökökút melletti színpadnál Punnany Massif-ra csápolók alkottak. Estefele , hét után viszont hirtelen emgtelt a placc. A bejáratnál a bónuszos házikónál végeláthatlan sor várta, hogy beengedjék. A pálinkafőzdék kínálata igazán zavarbaejtő volt. Külön kiemelem, hogy a főzőmesterek vették a fáradtságot és beszélgettek a vendégekkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr424509339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása