HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2011.09.02. 13:51 *Puszedli*

Hétvégi programajánló : Érpataki Zsindelyes Fesztivál

Ezen a hétévégén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon folytatódik a hagyományteremtő pálinkafesztivál. Az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényen természetesen a Zsidelyes pálinkái játszák a főszerepet. A fesztiválon elsőként kóstolhatók lesznek a cég újdonságai, úgymint pálinkás kávékülönlegességek ( végre valaikenk eszébe jutott) , Sió- Zsindelyes shottok ( ez utóbira kiváncsi vagyok, mert ezt nagyon jól és nagyon rosszul is lehet csinálni).

Akik annyira nem rajonganak a pálinkáért,azok se fognak  unatkozni hiszen megannyi képző- és népművész mutatja be portékáit. Lesz még néptáncbeutató a környékbeli táncegyüttesek tolmácsolásában és főzőverseny is.

Akinek lehetősége van , látogasson el a rendezvényre és küldje be az élménybeszámolóját, mert én sajnos nem tudok lemenni ! :'(

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr473197723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása