Először következzék a Pajor Pálinka. A pálinkát a Kecskeméti Likőripari Zrt állítja elő, nevét pedig a tulajdonosok családnevéből kölcsönözte. Az 50 %-os alkoholtartalmú prémium minőségű termékük válogatott gyümölcsből készül különböző ízekben.
Széles termékpalettájukból két terméket kóstoltam meg. Az első, egy szamóca-feketeáfonya házasítás a második pedig feketeribiszke volt. Sajnos hideg volt, így az ittatjegyek nem tudtak megfelelően kibontakozni, de a feketeáfonya határozottan érződött. Kortyonként, finoman kezdtem meg vele az ismerkedést.
Ízében szintén érződött a feketeáfonya, míg a végén megmutatta magát az addig szemérmes szamóca.
A második egy nagyon üde feketerbiszke pálinka, melynek az íze és az illata is nagyon finom volt.
Technológiai hiba nem volt érezhető egyiken se.
Pozitív észrevétel : Azt hiszem megvan az első olyan pálinkás cég, aki aktívan támogatja a magyar sportéletet.