HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2011.09.13. 16:00 *Puszedli*

Csokoládéba zárt pálinka – pálinkás bonbont kóstoltunk

Címkék: csokoládé bonbon

Mióta ismerőseim tudnak a blogról, rendszeresen büszkélkednek a legújabb házi főzetükkel.  Továbbá előszeretettel ajándékoznak meg pálinkás kiegészítőkkel.
Az ajándékok sora egy újabb taggal bővült, nevezetesen egy pálinkás desszerttel.  Apró kis golyók, benne finom cseresznyepálinka.
Kell ennél jobb ajándék egy csokoládéfüggőnek?
Egyszerű csomagolásból elegáns kis golyóbisok gurulnak ki, melyek, annak ellenére hogy aprók igazán élvezhetőek. Kóstoláskor határozottan lehet érezni a gyümölcs ízét. Egyszerre vétek lenne megenni, én inkább egy fárasztó munkanap után esténként két- három darabbal jutalmazom magam.

Cseresznyepálinkás tölteléken kívül kapható meg szilvás, barackos és vilmoskörtés ízben is. Lelőhely : bolthely.hu , ára : 890 /csomag.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr413223688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása