HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2011.09.14. 22:00 *Puszedli*

Hétvégi programajánló : Édes Napok Fesztivál a Budai Várban

Címkék: pálinka vár csokoládé marcipán budai gyulai panyolai

Pálinka és a csokoládé kéz a kézben járó jóbarátok. Ha efelől kétség merül fel, ajánlott olvasmány az előző post. Eszembe jutott egy graffiti, miszerint: Amiből lekvár főzhető, abból pálinka is. Ennek 2011-es új változata : Amiből lekvár főzhető, abból pálinka is, illetve csokiba is tölthető.

Ezen a hétvégén csokoládéfesztivál lesz a Budai várban, ahol a hazai csokoládé manufaktúráktól a cukrászdákon át a nemzetközi édességmárkákig mindenki megtalálható lesz. A fesztiválon jelen lesz a BBC Good Food Magazin volt szerkesztője Sarah Jane Evans lesz, aki a helyszínen mutatja be a Csomagolatlan csokoládé című könyvét.

De a lényeg csak ezután olvasható . Gondolom kitaláltátok, hogy milyen bonbonok lesznek ? :)

Naná, hogy pálinkás. A Hegyközi Manufaktúra a termékeit magas minőségű tej-és étcsokoládéba mártva, kézzel, egyesével kézzel készíti. Az izgalmas megjelenésű bonbonokat pedig saját pálinkájukkal töltik, így lehetőség lesz

Kiállítók között jelen lesz még a Budapesten, Árpádföldön megtalálható Csokoládé Múzeum is, az Aranyszarvas, aki  magával hozza szarvasgombás és libamájas édességeit.
A csokihoz szorosan kapcsolódik a marcipán is , ezért mindenki figyelmébe ajánlom a kihagyhatatlan Szamos műremekeket is. 

UPDATE : Kinnt van a Gyulai pálinka egy dupla faházzal,  a Panyolai is tele finomabbnál finomabb pálinkákkal. Pálinkabonbonosok is kinnt vannak, sajnos idő hiányában nem tudtam velük beszélni ill. kóstolni. Többet pálinkatémában egyelőre nem láttam, de este jobban körülnézek.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr43223961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása