HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2012.06.18. 21:27 *Puszedli*

Megnyílt a világ egyetlen pálinka trezorja és egyébb újdonságok a Békési Pálinkaháznál

Címkék: pálinka békési trezor

 

 

 

Ünnepélyes keretek között átadták a patinás Békési Pálinka Centrum egyedi pálinka trezorját, ahová újjlenyomattal működő beléptető rendszer vezet. A trezor annyira biztonságos, hogy a pálinkán túl más értéktárgyak megőrzésére is alkalmas. Emellett most debütált a Békési új termékcsaládja, nyolc ízben, Békési Manufaktúra néven.

 

A Békési Pálinka Centrum újabb szolgáltatása, a pálinka trezor egy olyan egyedi szolgáltatást kínál, amelynek a világon nincs párja.  A biztonsági tároló szekrényekből és érlelő kamrákból álló pálinka trezort azon pálinkakedvelők számára hozták létre, akik folyamatosan biztonságos körülmények között kívánják tartani párlatukat.

 

A pince a legoptimálisabb, 18 fokos hőmérsékletet, valamint a legkedvezőbb páratartalmat biztosítja.

A trezorok pedig annyira biztonságosak, hogy a pálinkatároláson túl egyéb értékek tárolására is használhatók. Mindegyikre 500 ezer forintos értékhatárig külön értékbiztosítást köt a Békési Pálinka Zrt. A vendégek csak biometrikus beléptetés mellett juthatnak be a pincébe, amelyet kivetítő, konyha, baráti társaságoknak kialakított terek tesznek komfortossá.

Bekesi Palinka (5).jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nemcsak az új szolgáltatás, hanem a Békési család generációról generációra szálló, pálinkafőzési tradícióját méltán tükröző új termékcsaládja is debütált. A Békési Manufaktúra névre keresztelt 8 íz (Cigánymeggy, Bodza, Birs, Vörösszilva, Bíbor kajszibarack, Piros vilmoskörte, Csabagyöngye szőlő, Málna) egyedi üveget és arculatot kapott.

BEKESI_A4.jpg

 

„A Békési pálinka története 1984-től eredeztethető, amikor édesapám és én beléptünk a békési pálinkafőző ajtaján. Nagy álmaink voltak: szerettük volna feltámasztani az igazi, hagyományos, minőségi pálinkakészítés kultúráját, amelyhez az utánozhatatlan minőségű gyümölcs és a szenvedély adott volt. Az eltelt csaknem 30 év alatt a családi vállalkoz ás kinőtte magát és mára az ország egyik legnagyobb főzdéjévé váltunk. A hozzáállás a szakértelem és a szenvedély azonban semmit sem változott. Azt gondolom, minden palack Békési pálinkán érezni, hogy annak története van” – mondta Békési Zoltán, a főzde tulajdonosa.

A képeket elnézve nem hinném, hogy itt forgatnák az Oceans 14-et. Ide kevés lenne a sármos George Clooney és Brad Pitt csavaros észjárása...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr824596882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása