HTML

Pálinka szerelmem

Pálinkablog. Nőtől. Mindenkinek. Pálinkakóstolás kertelés nélkül. Programajánló határok nélkül.

Friss topikok

2012.03.13. 11:00 *Puszedli*

A Rézangyalát, megvették az Ördögit!

Az alábbi kis PR cikk landolt a postaládámban. Konkurencia felvásárlásával még jobban teret nyer a legnagyobb pálinkaház. De jó ez nekünk ?

 

A Rézangyal megvásárolta a legnagyobb budapesti versenytársának számító Ördögit. A cég a Raiker Kft.-től mind az Ördögi, mind Györkönyi pálinkamárka tulajdonjogát megvette, a forgalmazást azonban továbbra is meghagyta a Raikernél. Az Ördögi pálinkamárka 2008-ban jelent meg a piacon és dinamikus növekedésével az egyik legfontosabb szereplője lett a fővárosi középprémium szegmensnek. A márka főként a fiatalok körében népszerű szórakozó –és vendéglátóhelyeken hódít.

Persze, hogy hódított. A minőségi pálinka és a kedvező ár találkozása mindig is nyerő kombináció ( volt, van és lesz ) a szórakozóhelyeken.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palinkaszerelmem.blog.hu/api/trackback/id/tr814313767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása